Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Join Me On Facebook

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Στη φυλακή για "ακόλαστο" βίντεο τραγουδίστρια από την Αίγυπτο




Στη φυλακή κατέληξε η αιγύπτια τραγουδίστρια Reda el-Fouly μετά από εντολή της εισαγγελίας εξαιτίας της δημοσίευσης ενός βίντεο που χαρακτηρίστηκε προκλητικό και χυδαίο. Το βιντεοκλίπ του τραγουδιού Sib Eddi (Κάτω τα χέρια) δείχνει την ίδια και έναν παρτενέρ να χορεύουν και να τραγουδούν σε πόζες που κρίθηκαν ακατάλληλες. Ακόμη μεγαλύτερες ήταν οι ενστάσεις που εκφράζονται από το κατηγορητήριο ως προς την εμφάνιση της τραγουδίστριας. Το μήκος της φούστας και το ντεκολτέ θεωρήθηκαν εξίσου προκλητικά με το νόημα των στίχων που μιλάνε για μια σεξουαλική παρενόχληση η οποία όμως φαίνεται πως απολαμβάνεται από το θύμα. Εκτός από την τραγουδίστρια κατηγορίες αντιμετωπίζει ο κάμεραμαν και ο σύντροφός και συμπρωταγωνιστής της στο βίντεο, οι οποίοι όμως διαφεύγουν της σύλληψης για την ώρα. Πηγή: www.lifo.gr


 

Το τραγούδι προκάλεσε μεγάλο σκάνδαλο μετά τη δημοσίευσή του και οι τοπικές αρχές θέλουν η τραγουδίστρια να αντιμετωπίσει ποινές για ακολασία και προσβολή των ηθών. Η δίκη της αναμένεται να γίνει σε περίπου τέσσερις μέρες. Δείτε το επίμαχο βίντεο:


About ""

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus suscipit, augue quis mattis gravida, est dolor elementum felis, sed vehicula metus quam a mi. Praesent dolor felis, consectetur nec convallis vitae.

Breaking

 
Copyright © 2013 patras hot
Design by FBTemplates | BTT