Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Join Me On Facebook

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Νότης Σφακιανάκης: "Πρέπει να πάει φυλακή" Για ποιον το λέει;


Αναφέρεις πως εμείς οι ίδιοι είμαστε υπαίτιοι για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα… βρισκόμαστε λίγες ημέρες μετά τις εκλογές, θέλω να μου πεις πως βλέπεις τα πράγματα...
.
Τα τελευταία χρόνια έχουμε συχνά εκλογές κι αυτό επιβάλλεται γιατί ο λαός πρέπει να δίνει εντολές στους «υπαλλήλους» του κι όχι οι «υπάλληλοί» του στο λαό. Όταν οι «υπάλληλοι» – κυβερνώντες πράττουν διαφορετικά από ότι ως πρόγραμμα είχαν εξαγγείλει, εγώ, δηλαδή ο λαός, είμαι υποχρεωμένος να τους καθαιρέσω και να διεξάγω εκλογές. Κατ’ αυτό τον τρόπο θα δοθεί η εντολή σε κάποιον άλλο, κι αν ούτε κι αυτός κάνει πράξη τα θέλω μου, σε ένα μήνα ξανά εκλογές για να διωχθεί ο «υπάλληλος» που μας καταδυναστεύει. Ο λαός γίνεται ο εργοδότης κάποιων ανθρώπων που τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και εξευτελισμού προβάλλουν και κάνουν αρεστούς, ώστε να γίνουν κυβέρνηση αυτής της χώρας. Όταν η κυβέρνηση αυτή κρίνεται ακατάλληλη επιβάλλεται να την διώξουμε κακήν κακώς και να τους φυλακίσουμε. Και τώρα μετά τις εκλογές που έγινε η αλλαγή και ήρθαν άλλοι άνθρωποι στην κυβέρνηση, θα πρέπει να τους καταστήσουμε σαφές ότι πρώτο μέλημά τους θα πρέπει να είναι η εκδίκαση της υποθέσεως του χρέους της χώρας και το μοίρασμα των ευθυνών. Να ζητήσουμε το λογαριασμό γιατί εμείς τον πληρώνουμε, όχι ο Παπακωνσταντίνου. Ο Παπακωνσταντίνου πρέπει να πάει φυλακή. Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη για να έρθει μία καλύτερη μέρα. Το δίκαιο πρέπει να πρυτανεύσει. Μόνο αυτό! 
Αυτά δήλωσε στο tralala.gr και στη Σοφία Μπεκιλαρη ο Νότης Σφακιανάκης.

About ""

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus suscipit, augue quis mattis gravida, est dolor elementum felis, sed vehicula metus quam a mi. Praesent dolor felis, consectetur nec convallis vitae.

Breaking

 
Copyright © 2013 patras hot
Design by FBTemplates | BTT