Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Join Me On Facebook

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΑΗΔΟΝΙ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ


Ο ΜΕΓΑΛΟΣ  ΑΛΕΚΟΣ ΚΙΤΣΑΚΗΣ Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΗΠΕΙΡΟ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 81 ΕΤΩΝ
ΤΟ 1994 ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΟ ΡΑΒΑΣΑΚΙ  ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ CLUB ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 
Είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού όπως την Καίτη Γκρέι, τον Στέλιο Καζαντζίδη, τη Μαρινέλλα, τη Ρίτα Σακελαρίου, την Τζένη Βάνου, τον Περικλή Περράκη, τον Βασίλη Σούκα, τον Στάθη Κάβουρα, και πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

Το 2005, είχε επισκεφτεί το Προεδρικό Μέγαρο για να πει τα κάλαντα στον Ηπειρώτη φίλο του Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Τα χιλιάδες τραγούδια του, εξυμνούν συνήθως την Ήπειρο, την φυσική ομορφιά του τοπίου, την ποιμενική ζωή, την ξενιτιά, τον έρωτα αλλά και τους αγώνες του Ελληνικού Έθνους. Η χροιά της φωνής του τον καταξίωσε ως υπ αριθμόν ένα τραγουδιστή Δημοτικών Τραγουδιών του εικοστού αιώνα, και είχε χαρακτηριστεί «ως ο Στέλιος Καζαντζίδης του δημοτικού τραγουδιού». O αξέχαστος Έλληνας τραγουδιστής, Στέλιος Καζαντζίδης ήταν θαυμαστής του Αλέκου Κιτσάκη.

About ""

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus suscipit, augue quis mattis gravida, est dolor elementum felis, sed vehicula metus quam a mi. Praesent dolor felis, consectetur nec convallis vitae.

Breaking

 
Copyright © 2013 patras hot
Design by FBTemplates | BTT