Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Join Me On Facebook

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Έλληνας ηθοποιός έφαγε ξύλο την Πρωτοχρονιά. Είχε χρέη σε τοκογλύφους.



Η αρρώστια του με τον Ιππόδρομο και κάθε μορφής τζόγο είναι μεγάλη. Τόσο μεγάλη που κάθε προσπάθεια δημιουργίας μιας νέας επαγγελματικής ενασχόλησης σταματούσε πριν ακόμη ξεκινήσει....
Κορυφαίος ηθοποιός με συμμετοχή σε πολύ πετυχημένες σειρές τόσο στον ΑΝΤ1 αλλά και στο Mega, κατάφερε όχι μόνο να καταστραφεί αλλά να κινδυνεύει πλε’όν η σωματική ακεραιότητά του.
Ανήμερα πρωτοχρονιάς του έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι που νοικιάζει εδώ και λίγο καιρό στο Παλαιό Φάληρο τέσσερις φουσκωτοί και τον έκαναν τόπι στο ξύλο. Αιτία; Χρωστούμενα σε τοκογλύφους.
Η θεατρική πιάτσα γνωρίζει καλά το πάθος του. Ωστόσο και παρά τις προσπάθειες φίλων ο συγκεκριμένος δεν άλλαξε ρότα. Μάλιστα εδώ και λίγες ώρες προσπαθούν όλοι να καλύψουν το γεγονός.
Δεν είναι τυχαίο πως δεν νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο αλλά σε σπίτι φίλης του ηθοποιού η οποία έφερε γιατρούς στο σπίτι να τον περιθάλψουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες το χρέος ξεπερνά τα 70 χιλιάρικά.

πηγη  nasos blog

About ""

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus suscipit, augue quis mattis gravida, est dolor elementum felis, sed vehicula metus quam a mi. Praesent dolor felis, consectetur nec convallis vitae.

Breaking

 
Copyright © 2013 patras hot
Design by FBTemplates | BTT