Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Join Me On Facebook

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Dusseldorf: Η συγκίνηση του Παντελή με τον φίλο του Βλάσση. Τι έγινε στο καμαρίνι του;




Μοναδικές στιγμές με τον 20χρονο Βλάσση που μπορεί να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας αλλά είναι παλικάρι, έχει δύναμη ψυχής και συγκίνησε τον Παντελή. ..
.

Λίγο μετά τις 02.00 τα ξημερώματα αυτό το παιδί χτύπησε την πόρτα του καμαρινιού του Παντελή και μαζί με την αδερφή του και την μητέρα του ζήτησε να δει από κοντά τον αγαπημένο του καλλιτέχνη. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει όπως μας είπε η μητέρα του είναι ότι δε θυμάται ( μιας και έχει μια εγκεφαλική δυσλειτουργία ) και τις μόνες λέξεις που μπορεί να θυμάται χωρίς να ξεχάσει είναι τα κομμάτια του Παντελή. Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Το βιώσαμε στα δεκαπέντε λεπτά που έμεινε δίπλα στον Παντελή. Πήρε αυτόγραφο, φωτογραφήθηκε, αντάλλαξε τον αριθμό του τηλεφώνου του και έφυγε με ένα μεγάλο χαμόγελο και με δάκρυα χαράς.

About ""

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus suscipit, augue quis mattis gravida, est dolor elementum felis, sed vehicula metus quam a mi. Praesent dolor felis, consectetur nec convallis vitae.

Breaking

 
Copyright © 2013 patras hot
Design by FBTemplates | BTT