Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Join Me On Facebook

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Δύναμη ψυχής απο την μικρή Βασιλική. Η συνάντησή της με τον Παντελή Παντελίδη στα Γιαννιτσά.



Ο Οργανισμός Make - Α- Wish ( Κάνε μια ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις ευχές από μικρά παιδάκια 3-18 ετών που έχουν σοβαρές ασθένειες και θέλουν έστω λίγο να χαμογελάσουν.
Έτσι έγινε και με την περίπτωση του Παντελή Παντελίδη που μαζί πήγαμε σε ένα χωριό ΄2 χιλιόμετρα έξω από τα Γιαννιτσά και γνωρίσαμε ένα απίστευτο πλάσμα με ενέργεια, τσαχπινιά και δύναμη. ...

O Παντελής Παντελίδης πραγματοποίησε την ευχή της μικρής Βασιλικής στα Γιαννιτσά! Δύο ώρες στο πλαί της μικρής του θαυμάστριας που με δύναμη ψυχής αντιμετωπίζει το πρόβλημα υγείας της! Ο οργανισμός Make A Wish ( Κάνε μια ευχή Ελλάδος)  μεσολάβησε και επικοινώνησε με τον καλλιτέχνη ο οποίος έκανε πράξη την επιθυμία της 9χρονης Βασιλικής και δέχτηκε με χαρά αυτή την πρόσκληση! Μάλιστα ο Παντελής δώρισε και την κιθάρα στην Βασιλικούλα όπου συνοδευόταν απο την οικογένειά της σε ενα πολύ ωραίο χωριό των Γιαννιτσων!! 

About ""

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus suscipit, augue quis mattis gravida, est dolor elementum felis, sed vehicula metus quam a mi. Praesent dolor felis, consectetur nec convallis vitae.

Breaking

 
Copyright © 2013 patras hot
Design by FBTemplates | BTT