Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Join Me On Facebook

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Η Dj… οι βίζιτες… το ομαδικό για 200 ευρώ και οι εφοπλιστές στον Πειραιά...



Είναι απο αυτές τις περιπτώσεις που λές «Είναι δυνατόν;». Κι όμως. Η ματαιοδοξία μιας κοπέλας που προσπάθησε στην τηλεόραση αλλά δεν της έκατσε… προσπάθησε στη μουσική αλλά δεν την έκατσε.....
..
Τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει είναι πολλά. Για τα ραντεβού με στελέχη ναυτιλιακών σε γνωστό ξενοδοχείο στον Πειραιά και σε ξενοδοχείο μεγάλο στη Συγγρού, για τα 800 ευρώ την εβδομάδα για το παραμύθι που έριξε στον γκόμενο κι εκείνος όταν έμαθε για τις βίζιτες την πέταξε έξω απο το σπίτι που της νοίκιαζε κάπου στου Ζωγράφου και πολλά ακόμη.
Το κορίτσι αυτό λοιπόν προχθές δέχτηκε πρόταση να κάνει ομαδικό με δυο τυπάκους έναντι του ποσού των 200 ευρώ. Και το έκανε με χαρά. Βλέπετε έπρεπε να συμπληρώσει το ποσό για ρο επόμενο βήμα.
Και πιο ήταν αυτό; Μα η λιποαναρρόφηση… η οποία μάλιστα δεν της βγήκε καθώς τα πόδια της… δεν φτιάχνονται… Σε λίγες μέρες θα σας έχουμε κι άλλα… πηγή Nasos blog

About ""

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus suscipit, augue quis mattis gravida, est dolor elementum felis, sed vehicula metus quam a mi. Praesent dolor felis, consectetur nec convallis vitae.

Breaking

 
Copyright © 2013 patras hot
Design by FBTemplates | BTT