Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Join Me On Facebook

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Παντελής Παντελίδης: Προετοιμάζει τον νέο του δίσκο και το επόμενο βήμα....


Με αργά και μεθοδευμένα βήματα ο Παντελής Παντελίδης προετοιμάζει την επόμενη μέρα. Τι δηλαδή θα γίνει αμέσως με το που θα τελειώσουν οι εμφανίσεις του στο Teatro με τον Γιάννη Πλούταρχο....

Οι προγραμματισμένες εμφανίσεις στο Teatro είναι μέχρι τέλος Μαιου και βάση αυτού του προγράμματος χωρίς να γνωρίζουμε αν θα υπάρχει παράταση. Ο 30χρονος καλλιτέχνης από τώρα έχει ξεκινήσει να πηγαίνει στο στούντιο και να συγκεντρώνει το υλικό που έχει για τον τρίτο του δίσκο. Παράλληλα ολοκληρώνει ένα - δύο κομμάτια που θα είναι όλο το υλικό που θα ηχογραφήσει για την επόμενη δουλειά του που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Όσο αφορά τις εμφανίσεις του τον χειμώνα; Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από τον επιχειρηματία του Κώστα Μπερτάκη και ο Παντελής θα κάνει ελάχιστες εμφανίσεις εκτός Αθηνών ώστε να δει από κοντά τους θαυμαστές του που τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

About ""

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus suscipit, augue quis mattis gravida, est dolor elementum felis, sed vehicula metus quam a mi. Praesent dolor felis, consectetur nec convallis vitae.

Breaking

 
Copyright © 2013 patras hot
Design by FBTemplates | BTT