Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Join Me On Facebook

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ  ΦΩΤΕΙΝΟ   ΑΣΤΕΡΙ


Είμαστε μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία (ΑΜΚΕ) που σκοπός της είναι η χορήγηση τροφίμων, ειδών ρουχισμού, σχολικών ειδών, βιβλίων, παιγνιδιών και παιδικών επίπλων σε παιδιά απόρων οικογενειών έως 14 ετών. Η ομάδα μας ξεκίνησε από τις αρχές του 2011 ως εθελοντές του Δήμου Πατρέων στην ομάδα Έψιλον και πλέον απέκτησε νομική προσωπικότητα τα τέλη του 2012 (Καταστατικό με αριθμό 880/2012 στα Βιβλία του Πρωτοδικείου Πατρών).

Το έργο μας είναι εθελοντικό και στηρίζεται στην ενεργοποίηση των μελών και φίλων μας αλλά και στην υποστήριξη επαγγελματιών και τοπικών επιχειρήσεων. Στα πλαίσια αυτά θα θέλαμε να μας συνδράμετε προσφέροντάς μας προϊόντα σας, κυριότατα μακράς διαρκείας ή κονσερβοποιήμενα, που απαιτούν ελάχιστες προϋποθέσεις για συντήρησή τους, ώστε να μπορέσουμε καλύτερα να τα συγκεντρώσουμε και να τα διανείμουμε, χωρίς τον άμεσο κίνδυνο αλλοίωσής τους.
Κατόπιν συνεννοήσεως θα μπορέσουμε να παραλάβουμε τα προσφερόμενα προϊόντα από τον χώρο σας (ανάλογα την ποσότητα) και σε κάθε περίπτωση να οργανώσουμε την μεταφορά τους, εφόσον ευδοκιμήσει η πρόσκλησή μας.
Όποιος επιθυμεί να γίνει ενεργό μέλος στην ομάδα μας, μπορεί να συμπληρώσει μια αίτηση στα γραφεία μας στις Εργατικές Κατοικίες Λεύκας Ιτεών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας και στα τηλέφωνα 2611122497 και 6981-044800 αλλά και ηλεκτρονικά στο e-mail: to_fwteino_asteri@hotmail.gr .






About ""

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus suscipit, augue quis mattis gravida, est dolor elementum felis, sed vehicula metus quam a mi. Praesent dolor felis, consectetur nec convallis vitae.

Breaking

 
Copyright © 2013 patras hot
Design by FBTemplates | BTT